Barion Pixel

Teenage Mutant Ninja Turtles Dioráma Szobor 1/1 Underground 41 cm

Előrendelhető i

Várható megjelenés: 2025.04.25.

i
Kattints az előrendelés részleteiért!
1 713 090 Ft

Kattints a képre, hogy megnézd a Premium Collectibles Studio gyártó és a Teenage Mutant Ninja Turtles kategória többi termékét!

Leírás

A Premium Collectibles Studio büszkén mutatja be a Teenage Mutant Ninja Turtles - Underground 1:1 Diorama című új, életnagyságú gyűjtői darabot, amely lenyűgöző központi darabja bármely TMNT gyűjteménynek. A Kucharek testvérek által teljes egészében megformált dioráma biztosan felidézi a 90-es évek nosztalgiáját. Körülbelül 16" magas és lenyűgöző 41" átmérőjű, ez a legnagyobb TMNT gyűjtődarab, amit a PCS eddig készített. Leonardo, Michelangelo, Raffaello és Donatello a földalatti rejtekhelyükből kikukucskálnak, ez a dioráma olyan részletességgel és realizmussal rendelkezik minden egyes portréban, amely úgy kelti életre a rajongók kedvenc karaktereit, mint még soha. Ez a darab egy teljesen megvalósított nagyvárosi aknát ábrázoló alapra helyezve, valósághű textúrákkal, lenyűgöző dekorációs alkalmazásokkal és egy áttetsző zöld vízelemmel büszkélkedhet, amely pont a megfelelő mennyiségű "ick-faktort" adja a földalatti csatornabarlang bejáratához. Adj egy kis utcai hitelességet a TMNT gyűjteményednek, és vedd meg a Teenage Mutant Ninja Turtles - Underground 1:1 Diorama by PCS-t még ma! Termék mérete: 41 x 106 x 106 cm Figyelem: A termék mérete miatt további szállítási költségek merülhetnek fel. Az Ön tartózkodási helyétől eltekintve a tényleges csomagméret és súly szükséges e költségek meghatározásához. Mindkettő jelenleg nem ismert, és lehet, hogy nem áll rendelkezésre, amíg a termék meg nem érkezik a raktárunkba.

Paraméterek

Vélemények

Oszd meg a gondolataid a termékről!

Csak őszintén...

Mit mondanak mások

Nincsenek még vélemények

×

Regisztráció


Személyes adatait kizárólag a megrendelése teljesítéséhez használjuk további információért kattints ide: Adatkezelési tájékoztató.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Népszerű Teenage Mutant Ninja Turtles termékek

Legutóbb megtekintett termékek