Barion Pixel

Teenage Mutant Ninja Turtles Premier Series Szobor 1/4 April O’Neil 46 cm

Előrendelhető i

Várható megjelenés: 2025.01.25.

i
Kattints az előrendelés részleteiért!
457 290 Ft

Kattints a képre, hogy megnézd a Premium Collectibles Studio gyártó és a Teenage Mutant Ninja Turtles kategória többi termékét!

Leírás

A Premium Collectibles Studio büszkén mutatja be az April O'Neil 1:4 méretarányú Premier Series szobrot, amely a klasszikus Tini Mutáns Nindzsa Teknőcök animációs sorozaton alapuló gyűjtői sorozatunk izgalmas új tagja. Az 1:4-es April-szobor több mint 18 hüvelyk magas, és a jellegzetes sárga kezeslábasában pompázik. Jobb kezében a 6-os csatorna videokameráját tartja, míg bal kezében a megbízható mikrofonja van, amely egy kis diktafonhoz van kötve, amely a ruhája hátuljára van szíjazva. Ez a rettenthetetlen riporter akcióra készen áll egy utcai helyszín alapzatán, amely egy mániákus Mouser robot törött maradványaival van tele. April jelmezét gyönyörű részletességgel alkották újra - sárga, fém ékezetekkel és pattintott gallérral ellátott overallja fehér övvel és csizmával párosul. Barna haja és rózsaszín rúzsa teszi teljessé megjelenését, és kelti életre a rajongók kedvenc animációs karakterét. Legyél igazi TMNT-rajongó, és még ma egészítsd ki gyűjteményedet az April O'Neil 1:4 méretarányú Premier Series szoborral!" Termék mérete: 46 x 38 x 25 cm

Paraméterek

Vélemények

Oszd meg a gondolataid a termékről!

Csak őszintén...

Mit mondanak mások

Nincsenek még vélemények

×

Regisztráció


Személyes adatait kizárólag a megrendelése teljesítéséhez használjuk további információért kattints ide: Adatkezelési tájékoztató.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Népszerű Teenage Mutant Ninja Turtles termékek

Legutóbb megtekintett termékek