Barion Pixel

That Time I Got Reincarnated as a Slime Prisma Wing PVC Szobor 1/7 Milim Nava 19 cm

Elérhető i
266 990 Ft

Várható kézbesítés: 10.04. - 10.07.

i

Kattints a képre, hogy megnézd a Prime 1 Studio gyártó és a That Time I Got Reincarnated as a Slime kategória többi termékét!

Leírás

A Prime 1 Studio új felhozatala, a PRISMA WING, a manga, anime és videojátékok kedvenc karaktereit mutatja be! Minden további nélkül, büszkén mutatjuk be a következő PVC figuránkat, amelyet a népszerű kereslet alapján hoztunk el nektek! A "That Time I Got Reincarnated as a Slime" című anime sorozatból érkezik a forrófejű Milm Nava, az egyetlen létező Dragonoid, akit "Destroyer"-ként ismernek! Milim gondtalan és vidám személyisége tökéletesen tükröződik bájos arckifejezésében és pózában. Folyó rózsaszín copfjaival, robbanó mézből készült alapzatán zúzza össze legjobb barátját, Rimurut, aki mind áttetsző részekkel van megformázva. Ráadásul cserélhető alkatrészekkel érkezik! A jellegzetes jelmezén kívül egy eredetileg tervezett "Medve szobalány" öltözékkel is érkezik. A szobor eredeti, csak a PRISMA WING számára illusztrált rajzokon alapul. A medvefülek, a mancsos kesztyű és a bolyhos csizma csak néhány az imádnivaló részletek közül! Két különböző arckifejezést is tartalmaz, amelyek megfelelnek az alternatív öltözékének: egy nyitott szájú arckifejezést és egy huncut vigyort és kacsintást. Mindkét arc kiemeli magával ragadó személyiségét, a cserélhető öltözékekkel együtt, így a legjobban testre szabhatod a megjelenítésedet. Üdvözöld gyűjteményedben a legidősebb démonurat, aki játékosan beleveti magát kedvenc mézébe! *Egy különleges, exkluzív Prime 1 Studio online bónuszként egy poszter is jár hozzá az eredeti illusztrációval! Méret: 19 x 17 x 13 cm

Paraméterek

Vélemények

Oszd meg a gondolataid a termékről!

Csak őszintén...

Mit mondanak mások

Nincsenek még vélemények

×

Regisztráció


Személyes adatait kizárólag a megrendelése teljesítéséhez használjuk további információért kattints ide: Adatkezelési tájékoztató.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Népszerű That Time I Got Reincarnated as a Slime termékek

Legutóbb megtekintett termékek