Barion Pixel

Keret Arms Girl Shimada Humikane Art Works II Plastic Modellkészlet Arsia Another Color & FGM148 Type Anti-Tank Missile 16 cm

Elérhető Akció i
Original price was: 81 090 Ft.Current price is: 33 990 Ft.

Várható kézbesítés: 10.18. - 10.21.

i

Kattints a képre, hogy megnézd a Kotobukiya gyártó és a Frame Arms kategória többi termékét!

Leírás

A SHIMADA HUMIKANE ART WORKS II, Humikane Shimada második illusztrációs könyvének borítójáról származó Arsia egy másik színes változata csatlakozik a Kotobukiya műanyag modellkészlet kínálatához! A modellt aprólékosan kidolgozták a Frame Arms Girl sorozatból ismert szobrászattal és artikulációval. Mi több, a modell a TOMYTEC's Little Armory ""FGM148 TYPE ANTI-TANK MISSILE"" TOMYTEC kis fegyverzetével érkezik. Modell specifikációi: A modell a következő jellemzőkkel rendelkezik: -Az ""FGM148 típusú páncéltörő rakéta"" indítási módjának újrateremtése az elülső fedél eltávolításával. Maga a rakéta is benne van, és szabadon megjeleníthető a 3 mm-es csatlakozási pontjain keresztül. -A Another Color változat fő színsémája fehérből áll, sötétebb bőrtónussal. -A készlet három arcrészt tartalmaz a könyvből: alapértelmezett jobbra néző, mosolygó balra néző és nevető előre néző. -Az arcrészek előre kinyomtatva vannak, így a felhasználók olyan modellt építhetnek, amely nagyon hasonlít a karakterillusztrációra. -Ez a modell a mellékelt kalappal vagy anélkül is összeállítható. -A készlet tartalmaz egy mechanikus jobb kart és egy felöltöztetett bal kart a hozzájuk tartozó kézalkatrészekkel. Mindkét változathoz jobb és bal kar is tartozik, így a modell mechanikus vagy ruhás karral is rendelkezhet. -A fegyvertartó hossza az alkatrészek cseréjével megváltoztatható. -Egy működő hüvelyt tartalmaz, amely lehetővé teszi a kard hüvelybe helyezését vagy lecsatolását. -Az oldalsó páncélzat szabadon mozgatható, hogy ne akadályozza a modell lábainak mozgásterjedelmét. -Az olyan részek, mint a karok, lábak, fej és arc részben kompatibilisek a Frame Arms Girl sorozat tagjaival. -A készlet tartalmaz matricákat a szemekhez és egyéb jelölésekhez. -A 3 mm-es csatlakozási pontok a háton, a derékon és a vádlinál lehetővé teszik a meglévő M.S.G sorozat és a Frame Arms sorozat alkatrészeinek használatát. Figyelem: Ennél a terméknél a kereslet várhatóan nagyobb lesz, mint a rendelkezésre álló mennyiség, ami a megrendelt mennyiségek kiosztását vagy törlését eredményezheti.

Paraméterek

Vélemények

Oszd meg a gondolataid a termékről!

Csak őszintén...

Mit mondanak mások

Nincsenek még vélemények

×

Regisztráció


Személyes adatait kizárólag a megrendelése teljesítéséhez használjuk további információért kattints ide: Adatkezelési tájékoztató.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Népszerű Frame Arms termékek

Legutóbb megtekintett termékek